Välkommen till 4p.se!
- Webbutik för återförsäljare
- Logga in för att se priser och lägga order
- Maila info@4p.se om du saknar åf-login.
På svenska In English
Priser i: 

Bbhugme är framtagen av 3 norska kvinnliga kiropraktorer tillsammans med K8 Industrialdesign. 

Efter många års erfarenhet som kiropraktor och många tusen gravida som kommit för behandling eller med nyfödda barn såg grundarna ett behov. 9 av 10 gravida kvinnor upplever nån form av ryggsmärta under graviditeten och hälften av dessa får problem med bäckenet. Dessa besvär har även visat sig vara kvar i många år efter graviditeten. 

Bbhugme kom från att kiropraktorerna som behandlade gravid var tvugna att lägga sin gravid patienter på magen för att komma åt ryggen ordentligt, en ställning som önskas intas även hemma från och till under graviditeten. Sömnbristen som uppstår när det är svårt att hitta en bekväm sovposition är också ett av skälen till produkten. 

Många upplever att "gravid smärtorna" ger med sig efter förlossningen men då tar "amnings nacke" eller "amnings skuldrorna" över. 

Det finns många produkter att rekommendera på marknaden som var för sig täcker behovet för den gravida eller den ammande mamman men med bbhugme minskar kostnaden i och med att en produkt täcker alla dessa behov!